Політика конфіденційності и повернення коштiв «Visual360»


Ця політика (також «Умови використання» або «Умови») містить умови юридично обов'язкового договору приєднання («Договір») між ФОП Хіміч Галина Олегівна, що діє під комерційним найменуванням ProIT (далі – « ProIT») та Користувачем (далі – «Користувач», а також «ви»), які при згадуванні разом у відповідному контексті зазначаються як «Сторони».

1. Ціна, порядок оплати та відмови від Послуг

Вартість послуг публікується на сторінці замовлення послуг, на нашому сайті, а також у електронних повідомленнях, що вам надсилаються. Остаточна вартість послуг у валюті платежу (UAH) фіксується у виставленому вам рахунку, відображається на сторінці оплати послуг, а також у банківській виписці на вашій картці.

Ціни не включають податки, мита, збори, комісію банку, у тому числі додаткові комісії банку при сплаті частинами, або інші обов'язкові платежі (далі – «супутні платежі»). Всі супутні платежі сплачуються Користувачем самостійно, якщо інше не встановлено договором з ProIT.

Послуги надаються за умови попередньої сплати повної Ціни Послуг. Оплата здійснюється Користувачем шляхом перерахування грошових коштів на платіжні реквізити ProIT за допомогою систем еквайрингу WayForPay, LiqPay, підключених до Вебсайту.

У випадку, коли оплата послуг відбувається в іноземній валюті, грошові кошти мають бути перераховані на платіжні реквізити ProIT в розмірі, еквівалентному повній Ціні Послуг та розрахованому за курсом відповідної іноземної валюти на міжбанку, актуальним на дату здійснення платежу. Актуальні міжбанківські курси розміщені на вебсайті https://minfin.com.ua/ua/currency/mb/[MYU2].

Користувач може з власної ініціативи відмовитись від отримання Послуг протягом 14 днів з моменту внесення передоплати, за умови що він не скористався посиланням до особистого кабінету з Відеоуроками.

Користувач може відмовитись від подальшого отримання Послуг після відкриття особистого кабінету з Відеоуроками, якщо вимога про повернення надійшла протягом 48 годин з моменту сплати Ціни Послуг та за умови запуску Користувачем не більш як 4 (чотирьох) Відеоуроків з Курсу.

За інших умов, кошти сплачені за належним чином надані в рамках даного договору, Послуги, не підлягають поверненню.

Користувач має право відмовитися від договору про виконання робіт (надання послуг) і вимагати повернення коштів, якщо виконавець своєчасно не приступив до виконання зобов'язань за договором і це не пов'язано з непереборними або форс – мажорними обставинами.

Якщо значну частину обсягу послуги (понад сімдесят відсотків загального обсягу) вже було виконано, Користувач має право розірвати договір лише стосовно частини послуги або робіт, що залишилася.

ProIT не несе відповідальності за невиконання, прострочення виконання або інше неналежне виконання зобов'язання та недоліки у наданих послугах, якщо доведе, що вони виникли з вини самого користувача чи внаслідок дії непереборної сили.


У випадку відмови від Послуг на умовах, описаних в цьому пункті, Користувачу в повному обсязі повертаються сплачені грошові кошти.

Для повернення грошових коштів за навчання, користувач повинен написати контактний номер телефону, ПІБ, електронну пошту та розгорнуту причину відмови в технічну підтримку в особистому кабінеті навчальної платформи та на електронну пошту proit.academy.ua@gmail.com

ProIT має право припинити надання Послуг в односторонньому порядку у будь-який момент у випадку порушення Користувачем Умов використання, зокрема через нецензурну лайку, погрози, принизливі висловлювання на адресу ProIT чи інших осіб, та інші форми проти суспільної поведінки. Про припинення надання Послуг ProIT зобов'язується попередньо повідомити Користувача.

2. Персональні дані

Для користування Послугами ви заповнюєте форму, зазначаючи та/або завантажуючи на Вебсайт такі свої дані: електронна пошта, прізвище, ім'я та по батькові, дата народження, телефон, особиста фотографія, країна та місто перебування/реєстрації.

При заповненні форми ви надаєте нам дозвіл на обробку і зберігання ваших персональних даних, вказаних під час реєстрації.

ProIT має право зберігати та обробляти ваші персональні дані виключно для цілей надання Послуг.

ProIT не буде поширювати ваші персональні дані та/або інформацію про надані вам Послуги, окрім якщо це необхідно для захисту наших законних інтересів або відбувається для надання Послуг.

Зверніть увагу! Ми не маємо доступу до фінансової інформації своїх Користувачів. Обробка такої інформації здійснюється лише у рамках відповідної платіжної системи.

Ми зробимо все можливе, щоб реалізувати ваші права стосовно ваших персональних даних, що визначені у статті 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Зокрема, ви маєте право на видалення всіх персональних даних про себе. Для цього надішліть листа із відповідним запитом у довільній формі на електронну адресу proit.academy.ua@gmail.com.

Внаслідок припинення обробки та зберігання персональних даних ProIT припиняє зберігання ваших персональних даних, а ви втрачаєте доступ до Послуг.


ProIT
ФОП Хіміч Галина Олегівна
IBAN UA703220010000026000330132609
ІПН/ЄДРПОУ 2355113562
Акціонерне товариство УНІВЕРСАЛ БАНК
МФО 322001
ОКПО Банку 21133352

Фактична адреса: 04071, м. Київ, БЦ Gulliver Спортивна площа, 1А, Tower A.
Електронна пошта: proit.academy.ua@gmail.com
Телефон: +380671923080